Anbefalet apps
Læs mere

Her finder du apps og programer vi anbefaler til din telefon, tablet, TV og computer.Vi yder desværre ikke support eller hjælp til installation
Hent program eller app hvor du plejer at hente dine apps eller via firmaets hjemmeside, vi linker ikke til steder hvor du kan download dem. F.eks. søg på nettet for at finde Teamviewer til din computer.


Tip !


Husk altid at gå til indstillinger i din app og se hvad din app kan gøre.Google fotos


Er den bedste foto app til at se og dele billeder og video. Du kan hente den gratis der hvor du henter dine apps. Installer den på din computer, vælg hvilke mapper den automatisk skal opdatere (søg på Google fotos), mobil og tablet og alle dine billeder vil blive vist på alle dine enheder. Det er nemt at lave et foto album du kan dele.

Appen laver automatisk små film og billed bøger til dig, som du kan redigere hvis du vil. Under installationen vil du blive spurgt om hvilken udgave du vil vælge. Vælg den gratis med høj opløsning, så er der ingen begrænsninger på hvor mange billeder og film du kan gemme.


Pocket


Er bare god til at gemme sider på internettet, som du så kan læse når du ikke har internet forbindelse. Hvis du installere appen på din mobil. pc og tablet vil alle sider du har gemt synkronisere, så du kan se hvad du har gemt på en anden enhed. Du kan også oprette mapper til de sider du har gemt, de hedder Tags. Bl.a kan du lave en mappe som hedder opskrifter og en som hedder have osv..Here maps


Nok den bedste kort og navigations app du kan have med på ferie. Du kan bruge den uden internet du skal bare downloade det kort område du skal bruge. Læg eventuelt de steder du skal besøge ind på dit kort, så er det nemt når du skal finde dine steder. Virker også online hvor du har flere muligheder.


E tilbuds aviser


Den er alletiders til at finde tilbud fra alle mulige forretninger inkl. dagligvare forretninger. Selv nogle grænse butikker er med. Du kan indstille i hvor stort område appen skal søge efter forretningernes tilbuds aviser.


Teamviewer


Overtag ved hjælp af fjernstyring en andens pc,mobil eller tablet. Så kan du f.eks. hjælpe din mor med at indstaller programmer og apps. Eller måske lave lidt undervisning i brug af pc. Teamviewer er gratis for private til Mobil, tablets og computere.


Nykredit sparetips


Alletiders app til at få alle mulige gode spare tips og du kan selv hjælpe andre hvis du har et godt sparetip eller ide. Denne app kan man hurtig blive afhængig af :-)

Den bedste startside på internettet.

Del gerne denne hjemmeside med andre.


Kender du et godt link du vil dele, har du ros eller ris. Måske du kender en app du vil anbefale, så send os en email.

Klik Her

De bedste links hvis du skal købe bolig, ud og rejse, er pensionist eller arbejdsløs. Dine mest brugte links samlet et sted.


Vigtig information !

Brug af denne hjemmeside og links er på eget ansvar, Vi kan af gode grunde ikke stå inde for indhold på links og feeds vi henviser til.


Husk du aldrig må give dit cpr nummer, konto nummer, pin kode til nogen, især ikke via email eller over telefonen. Tjek eventuelt de hjemmesider du bruger på trustpilot.


zoom2.dk er lavet med det formål

at gøre dit liv på nettet nemmere.

God fornøjelse.

zoom2.dk Copyright © All Rights Reserved 2014 - 2019