zoom2.dk
Rejse og kultur

ZOOM2.DK


D I N   S T A R T S I D E

De bedste, mest brugte og alle de nyttige links

+ Meget mere til dig lige her


Rejse og kultur links


Husk at hvis du køber billetter af private så bør du ikke betale før du ved om de er ægte. Se evt. gode råd hos forbrugerrådet søg på billetsnyd på deres hjemmeside. Klik evt. her: Forbrugerrådet tænk.


Skal du rejse, så husk at udforske dit rejse mål på Google Earth. Søg også på kulturelle, festivaler, messer osv. begivenheder på nettet.


Tip - Download kort til din telefon over det sted hvor du skal rejse hen. Tilføj steder du vil se og opleve, så er det nemt at finde rundt :-)


Vi har fundet de bedste links til dig - Ikke alle men kun de bedste. Klik på de forskellige links så du ved hvad de indeholder, du bliver positivt overrasket :-) 


Husk at hvis du køber billetter osv. så tjek hjemmesiden på trustpilot inden du vælger køb. Klik evt. her: Trustpilot


Ring til dit forsikringsselskab og tjek om du har behov for ekstra bil, baggage og rejseforsikringer.

Kultur   

Billetter

Køb billetter- Events


Arte

Billetlugen

Billetto

Ticketmaster
Rejse   

Ferie

Skal du rejse til et andet land ?

Så husk at tjekke Underrigsministeriets hjemmeside for gode råd, advarsler og vejledning: Klik her


Skal du rejse til udlandet så er det altid en god ide at at søge på youtube om travel scams på din destination

UDENRIGSMINISTERIET OPLYSER

Tilmeld dig Danskerlisten

Du bør tilmelde dig Danskerlisten, når du er i udlandet - for din sikkerheds skyld. Det tager kun 2 minutter. Klik herVigtigt - Advarsel


Inden du rejser skal du sørge for at du kender regler og love de steder du tager hen. Dette gælder også hvis du mellemlander på din rejse. F.eks. hvis du bliver stoppet i Dubai lufthavn og har indtaget et glas vin på flyveren dertil, kan du risikere at komme i fængsel. Nogen lande tillader indtagelse af hash olie eller lignede. Dette kan betyde at der kan spores THC i din urin eller dit blod op til 8 uger efter indtagelse, det kan give mange års fængsel i nogle lande. Husk nogen lande har dødsstraf for indtagelse eller besiddelse af ulovlige stoffer. Noget medicin bliver nogen steder betragtet som ulovlige stoffer. I nogle lande kan du få fængselsstraf hvis du medbringer hovedpinepiller bl.a. Ægypten og Thailand såvidt vides pt. F.eks. kræver UAE at du på en speciel hjemmeside registrere din medicin inden du ankommer til landet. Hvad kan du gøre inden din rejse? Kontakt i god tid de landes ambassader, som du skal rejse til og spørg om alt hvad du kan komme på. Bl.a om medicin, religiøse love/forhold du skal tage hensyn til, indtagelse af alkohol er det lovligt osv. Kontakt pr email eller brev så du har et skriftligt svar i tvivlstilfælde. Husk at selv i USA findes der i nogle stater skrappe love, som kan overraske dig. Nogle steder er det forbudt at kysse på gaden. I Venedig i Italien er det ikke tilladt at spise snacks på broerne eller på trapperne til byens monumenter eller dyppe tæerne i de mange kanaler. Rom i Italien har vedtaget regler, der skal sikre, at turister opfører sig ordentligt. Her er det forbudt at hoppe i springvand, at spise grimt ved monumenter samt at trække rullekufferter ned over trapper ved historiske bygninger. Husk når du rejser er du gæst i det land du rejser til. Nyd du er gæst og undgå problemer.

Sådan virker det blå sygesikringskort 

Virker kun i EU - Husk Tyrkiet er ikke medlem af EU


Kortet dækker kun, hvis lægen, tandlægen eller sygehuset er tilknyttet den offentlige sygesikring i landet.

Bliver du på din ferie behandlet på et privathospital, kan du efterfølgende søge om refusion hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Husk at søge er ikke det samme som at få. Når det kommer til betaling for hjemtransport, hænger du selv på regningen, hvis du ikke har en rejseforsikring.

Rejser du kun med den blå sygesikring, kan du ende med at skulle betale rigtig mange penge, hvis du skal lægge ud for behandling på privathospital og receptpligtig medicin, samt, i værste tilfælde hjemtransport.

Tip

Søg på vejret der hvor du skal hen


Tip


Gør zoom2.dk til din start side.

Vælg som din start side i dine browser indstillinger.

Sådan vælger du zoom2.dk til at være din start side


Sådan vælger du zoom2.dk til at være din start side.


På mobiltelefon og nogle tablets skal du vælge føj til startskærm. Bruger du Safari og andre skal du gå til indstillinger, det er de streger eller prikker øverst i højre hjørne i din browser.


For Google Chrome browser på pc eller laptop.


Klik på indstillinger - De 3 prikker oppe i højre hjørne i din Google Chrome Browser.


Vælg indstillinger
I sektionen udseende, Skal du slå vis knappen startside til

Skriv www.zoom2.dkI sektionen Ved opstart, skal du markere: Åbn en bestemt side eller en række sider


Skriv www.zoom2.dk

Luk din browser og åben den igen nu skulle du gerne få vist zoom2.dk som din start side.


Bemærk at det er ikke nødvendigt at klikke gem nogen steder da det sker automatisk, når du lukker din browser.Den bedste startside på internettet.

Del gerne denne hjemmeside med andre.


Kender du et godt link du vil dele, har du ros eller ris. Måske du kender en app du vil anbefale, så send os en email.


Kontakt email:   hallo@zoom2.dk


Besøg vores partner site: tellmaker.com

De bedste links hvis du skal købe bolig, ud og rejse, er pensionist eller arbejdsløs. Dine mest brugte links samlet et sted.


Vigtig information !

Brug af denne hjemmeside og links er på eget ansvar, Vi kan af gode grunde ikke stå inde for indhold på links og feeds vi henviser til.


Husk du aldrig må give dit cpr nummer, konto nummer, pin kode til nogen, især ikke via email eller over telefonen. Tjek eventuelt de hjemmesider du bruger på trustpilot.


zoom2.dk er lavet med det formål

at gøre dit liv på nettet nemmere.

God fornøjelse.

zoom2.dk Copyright © All Rights Reserved 2014 - 2019